joi, 11 mai 2017


Programul ,,Școala altfel,, la clasa a III-a A





Luni: excursie în care să ne cunoaștem localitatea și împrejurimile pentru că am observat ca elevii nu știu să localizeze pe harta județului Iași. Scopul este să-și cunoască localitatea din care face parte și sa-și formeze un comportament civilizat în timpul deplasării.

Marți:o activitate cu un medic în care copiii își vor da seama că sănătatea este bunul cel mai de preț al omului. Scopul este ca elevul să știe cum să aibă grijă de sănătatea sa. La sfârșitul activității elevul va fi capabil să știe care sunt bolile de sezon și cum se previn ele, să-și însușească reguli de igienă personală și să știe importanța sportului pentru menținerea sănătății.

Miercuri: o activitate cu un polițist în care elevii vor învăța cum să se comporte, ce trebuie să respecte ca viitor cetățean al țării. La sfârșitul activității elevul va fi capabil să cunoască normele de securitatate și să-și formeze unele deprinderi de circulație.

Joi: o drumeție la grădina botanică în care elevii vor învăța diferite specii de flori și copaci. La sfârșitul activității elevii vor fi capabili sa diferențieze speciile de plante.

Vineri:o vizită la biblioteca ,,Gheorghe Asachi" din Iași pentru a știi elevii ce cărți sunt potrivite pentru vârsta lor. La sfârșitul activității elevii vor știi ca biblioteca este locul cel mai potrivit unde îți poți petrece timpul liber.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu